Cyklisté vítáni!

Úschovna kol k dispozici.

 

     
     
     


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 P Á T E K  24.6.2016

 

 

 

Polévka:

 

 

 

 

Frankfurtská

 

Hrachová s houstičkou

 

 

24,- 

 

24,-

 

  Hlavní jídlo:

 

 

 

 150g

  Hovězí pečeně z vyzrálé hovězí kýty, smetanová hříbková omáčka, karlovarské knedlíky

94,-

 

 

 120sk

  Přírodní kotletka na grilu, sázené vejce,

   bramborové hranolky

94,-

 

 

 250sk    Kuřecí stehýnko pečené do zlatova, máslová kukuřice,                         nové brambory

89,-

 

 

 300g

Špagety s anglickou slaninou a vejci, parmazán

89,-  

 

 150g

 Moravský vrabec, dušený špenát, bramborové knedlíky

94,-

 

 

 200g

   Těstovinový salát s koprovým dipem, čerstvou zeleninou a grilovaným krůtím prsíčkem

94,-

 

 

Dezert:

Tarator............ 28,-

 

    Salát:    

 Vanilková zmrzlina............... 28,-

 

Na pondělí připravujeme:

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudličkami

 

Krůtí steak s kari omáčkou podávaný na zeleninovém kus-kusu

 

 

 

 

 

 

 

Jídla připravil: Eduard Kolda s kolektivem
Ceny kontroloval: Ing. Jan Göttel
Smluvní ceny - ceny jsou konečné - III. cenová skupina